ČESTA PITANJA

pripremi se za avanturu

Da, uz svaki bicikl besplatno na korištenje dajemo i biciklističku kacigu.

Zakon o sigurnosti prometa na cestama propisuje da zaštitnu biciklističku kacigu za vrijeme vožnje bicikla po cesti moraju nositi vozači bicikla mlađi od 16 godina. Za suprotno je zapriječena novčana kazna u iznosu od 300,00 kn. Dakle, ako ste stariji od 16 godina kacigu ne morate imati, ali svakako savjetujemo da ju koristite, radi vlastite sigurnosti, ali i kao dobar primjer djeci.

Imamo dječje sjedalice, nosivosti do 24 kg i dajemo Vam ih na besplatno korištenje (ukoliko kod nas iznajmite bicikl). Preporučujemo rezervaciju dječje sjedalice, osobito vikendima i blagdanima. Osim sjedalica, imamo i jednu prikolicu za prijevoz jednog ili dva djeteta (nosivosti do 36 kg).

Nazovite nas telefonom, produžiti ćemo Vam vrijeme najma, a razliku u cijeni platiti ćete na povratku.

Preporučujemo da rezervirate bicikle, osobito ako planirate doći vikendom. Kako biste dobili bicikle odgovarajuće veličine, rezervacija je jamstvo da će Vas čekati bicikli koji Vam najbolje odgovaraju.

Možemo, uz prethodni dogovor. Imamo vlastiti kombi i prikolicu za prijevoz bicikala, tako da odjednom možemo dovesti 50-tak bicikala na lokaciju koja Vam najviše odgovara.

postavi nam pitanje